Erhvervsassistent inden for Handel & Service

Erhvervsassistent inden for Handel & Service

På Handel & Service lærer du, hvad der skal til for at arbejde i en butik eller forbereder dig til at drive din egen virksomhed eller netbutik.

Du kan blive direktør i din egen uddannelse og arbejde med dine drømme imens du lærer. Det kan du fordi vi tilrettelægger din uddannelse, så den tager udgangspunkt i dine interesser/drømme.

På skolen lærer/arbejder du med praktisk salg af varer, marketing, reklame, butiksindretning og kundeservice. Du får undervisning i Innovation, E-handel, Salg og Service og It, og kommunikation og erhvervsfag f.eks. samarbejdslære.

Erhvervstræningen foregår i detailhandlen, netbutikker og lignende og tilrettelægges sammen med dig og med udgangspunkt i dine interesser.

Undervisningen er tilrettelagt som projektundervisning med temaer og du følger dit eget hold i hele uddannelsen.

 

Erhvervstræning

Erhvervstræningen kan foregå i mange forskellige virksomheder, tøjbutikker, stormagasiner, sportsforretninger, dagligvarebutikker og netbutikker m.fl.

Du kommer også på ekskursioner og virksomhedsbesøg i relevante private og offentlige virksomheder inden for detail og handel.

 

Fag, certifikater og andre beviser

Du får undervisning i dansk og matematik, som du har mulighed for at afslutte på D-niveau. Herudover får du førstehjælpsbevis og hygiejnebevis.

 

Job

Som færdig erhvervsassistent kan du varetage job i små og mellemstore virksomheder, inden for detail, handel og service.

Du får også kompetencerne til at starte på en erhvervsuddannelse.

Uddannelsen udbydes af Hvidovre Produktionsskole.

 

Om Hvidovre Produktionsskole

Hvidovre Produktionsskole udbyder både Kombineret Ungdomsuddannelse som erhvervsassistent inden for handel og service og som caféassistent, og har også flere produktionsskolelinjer inden for blandt andet medier, musik og meget andet.